Juleinspiration v/ Lise fra Egeblomster.

 

Det arrangement der altid trækker mange medlemmer er den aften, hvor Lise besøger os og viser nyheder og giver inspiration til at pynte op ude og inde til julen. Det er altid festligt at have Lise på besøg for hun fortæller om det hun laver og mere til, samtidig med at hænderne tryller smukke dekorationer frem. Det meste er fundet i naturen, så vi kunne bare komme ud og finde alle materialer det er ganske gratis og trylle med det siger Lise.

Det var meget spændende og efter 2 timers inspiration var det tid til kaffe og franskbrød med pålæg. Derefter var der tid til at bese de flotte ting Lise havde lavet og det hun havde med hjemmefra så der blev handlet  på livet løs.

Vi havde bestilt 15 gevinster, som kunne vindes på indgangsbilletten. Til sidst blev der trukket lod og der blev femten glade vindere.  Vi sluttede med at synge Dejlig er Jorden.  Stor tak til Lise og Sofie, og de 125 fremmødte medlemmer.

Det var sidste arrangement inden jul. I begyndelsen af januar modtager I Medlemsbladet og et indbetalingskort på kontingent. Tilmelding til Nytårskuren kan stadig nås.

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer en Rigtig glædelig Jul og Et godt Nytår. På gensyn i 2019.