Foredrag med Emil Erichsen den 27.10.2017.

Flere havde ønsket at høre Emil Erichsen fortælle om jordomsejlingen med ”Havanna”. Det fik vi arrangeret og 135 medlemmer var mødt op.  Det blev en dejlig oplevelse.

Emil fortalte om forberedelsen til turen, hvordan ideen var opstået hos ham, og han spurgte sine forældre om han kunne låne Havanna til turen. Forældrene bakkede op, og kort efter meldte lillebror  Theis ud, at han gerne ville med. Det blev Emil som skipper og Theis som maskinmester.

 

Vi hørte om alle forberedelserne, som startede med at de arbejdede for at tjene penge, og samtidig skilte de båden ad og satte den sammen igen, så de vidste hvordan det hele var skruet sammen. Hvis de lå ude i Stillehavet og der skete noget,  var der ingen hjælp at hente, så var det en fordel at kunne klare det selv.

Vi hørte om hvordan det er, at leve så tæt sammen i længere perioder og med forskellige besætningsmedlemmer. Emil fortalte meget om sin egen indstilling til tilværelsen og om familie-

sammenholdet. Vi så meget flotte videoklip fra turen. Der blev også åbnet for lidt nye oplevelser.

 

Spændende at høre Emil fortælle om en helt anden slags oplevelser, når man gør det, man har lyst til og tør tage udfordringen.  Super sejt.

Foredraget tog et par timer og derefter fik vi kaffe og kage.

Bestyrelsen ønsker jer alle en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår og på gensyn i 2018.