Foredrag med Anja Ringgren Lovèn. 26. februar 2020

Så havde vi et foredrag med Anja Ringgren Lovèn som fortalte om Afrikas Heksebørn.

Anja begyndte med at fortælle om sin barndom med søskende og sin mor der var eneforsørger, og havde lært sine børn nogle gode værdier. Blandt andet at pengene ikke hænger på træerne ud i haven, en sætning der stadigvæk betyder meget for hende. Og at man skal hjælpe med  andre mennesker hvor man kan.

Efter en tid som stewardesse tog hun til Malavi som nødhjælpsarbejder. Hjemme igen blev hun butiksbestyrer i en forretning. Efter 10 år der, solgte hun alt hvad hun ejede og tog  til Nigeria for at hjælpe de børn, som blev beskyldt for at være Hekse. De blev udstødt og mishandlet af beboerne i landsbyen.

Anja stifter nødhjælpsorganisationen DIN NØDHJÆLP som samler penge ind til at drive det børnehjem som er blevet bygget i Nigeria. Der er i dag 74 børn. Børnene går i skole og deltager i arbejdet på hjemmet.

Det var en fantastisk bevægende aften med en person ud over det sædvanlige, Anja fortalte i 2 timer om det hun har viet sit liv til. Det er ikke til at genfortælle her, men hun har lige skrevet en bog, der hedder HEKSEBØRNENES MOR, og den kan købes hos boghandler Arnold Busk, Herning.

Beløbet for bogen og foredraget går ubeskåret til DIN NØDHJÆLP.

Læs mere og se nogle fantastiske billeder på deres hjemmeside, tast DIN NØDHJÆLP og se det hele.