Besøg i Fru Pedersens Have 2018

Vi startede en busfuld Aktive Kinder fra Nicolajsens Plads kl. 15.00 og kørte mod Holstebro og Vemb. Haven ligger ude på landet, et lille stykke længere end Flamingo Haven som vi også har besøgt.

 

Anette tog imod og vi blev vist ind i cafeen, hvor der var kaffe og en lækker nybagt muffins. Her fortalte Anette Pedersen om havens oprindelse. Hun var kun 19 år da de flyttede ind på gården og hun tegnede den første have. Siden blev der udvidet og udvidet med god hjælp af sin mand John.

John har fuldtidsarbejde og passer gården i sin fritid, ligesom han hjælper Anette, når der er noget hun gerne vil have lavet.

 

Vi har nok alle set de skønne billeder fra haven i TV. Der blev spurgt om, hvad de fik for at medvirke i udsendelserne og det var 0 kroner, men John havde taget fri fra arbejde for at hjælpetil under optagelser, og det betalte han selv. Så det var ikke noget der gav penge i kassen, men en god reklame for haven.

 

Efter kaffen kunne vi gå rundt og se den store have, med de mange flotte opstillinger og små skurvogne. Det er ikke til at fortælle, men se alle billederne der er lagt ind.

 

Vi sluttede af med at spise en medbragt madpakke ude ved bordene i haven og sagde tak til Anette for et dejligt besøg. Det hele foregik i det dejligste lune solskinsvejr selv om det var den 4. september, hvor var vi heldige.